Univé schenkt vaandel aan Jublilerend H.C.M.


Door Alexander van Netten

Hoogeveen – Uit handen van Christien Schuurman van verzekeraar Univé kreeg het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor een Vaandel aangeboden.

HCM Vaandel (6)

Christien Schuurman charmeerde het volledige HCM, de mannen waren verguld met het cadeau dat het vijftig jaar bestaande koor kreeg van Univé.

Voorzitter Adri van der Weyde sprak enkele woorden van dank:” Ten eerste zijn we heel erg blij met dit mooie vaandel dat ons in het vervolg tijdens onze optredens zal begeleiden. En wij vonden het dapper dat u dit in deze, met testosteron gevulde, oefenzaal aan ons wilde aanbieden!!” Christien kreeg dan ook een prachtige bos bloemen en de primeur van het jubileumlied van H.C.M.

HCM Vaandel (11)

De mannen oefenen hard voor het jubileumconcert o.l.v. Gezinus Veldman.

HCM Vaandel (17)

Op 19 oktober aanstaande zal het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor haar jubileumconcert houden in de Tamboer in Hoogeveen. “Er zijn nog kaarten beschikbaar hoor!!” zegt een gedreven Hans Drooglever van de pr-commissie.

Het programma op de 19e zal uiteraard eer aan de Christelijke achtergrond van het koor doen; daarnaast zal het koor tijdens de show VIJF KEER EEN TIEN!! de toeschouwer meenemen door werkelijk alle verschillende muziekstijlen.

Naast de mannen van HCM zullen optreden Adri van der Weyde; Ronny Koekoek en Nico Rousseau (de koorsolisten) Elma van den Dool, en het Van Wassenaer Consort.  Het zal ongetwijfeld een onvergetelijke avond en show worden.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *