Site-lift


Koekange – Sinds vandaag heeft de website een ingrijpende verandering ondergaan. Zowel in vormgeving als ook functionaliteit is er van alles veranderd. En niet alleen op de site; ook bij bezoek via de mobiel of tablet is de website veel toegankelijker geworden.

Nieuwe vormgeving

“Het is en blijft leren en zoeken naar de ultieme weergave. Het maken van een website is misschien voor een doorgewinterde techneut met HTML kennis een makkie, voor mij is het zelfs met een bouwpakket een uitdaging. Maar een leuke”; aldus Alexander.

Veranderingen

Het eerste wat opvalt op de site is de vormgeving die aangepast is. Simpel, duidelijk en overzichtelijk. Zowel bij het nieuws en bij de columns staat alleen nog de verkorte inhoud; dit, zodat de lezer snel door kan scrollen en de voor hem/haar interessante onderwerpen kan uitpikken. Om dezelfde reden is het archief duidelijker aanwezig in de zijbalk en kan men zoeken op onderwerp.

Voor de bezoeker die graag de foto’s wil bekijken is er nu de mogelijkheid om per foto te kijken of juist rustig door bladeren. Beiden is mogelijk!! Alle foto’s zijn te koop; om dit proces voor de bezoekers gemakkelijk te maken (en te houden) is er de online-webshop. Vertrouwd bestellen en betalen op de door u gewenste manier, en op elk moment dat het u uitkomt.

Delen en reageren is tegenwoordig een mogelijkheid die bijna vanzelfsprekend is. Met één druk op de knop eenvoudig een artikel of fotoreeks delen op Facebook, een melding maken op Twitter? Het kan sinds vandaag ook op alexandervannetten.com Direct een reactie op de website plaatsen? Ook dat is vanaf nu mogelijk, wel worden reacties eerst gecontroleerd; dit om de website kwalitatief op niveau te houden. (reacties met racisme, discriminatie, scheldwoorden of persoonlijke aanvallen worden niet geplaatst).

Contact opnemen? Ook dat is gemakkelijker dan ooit, alleen nog het contactformulier invullen. Bericht ontvangen als er nieuwe berichten zijn? U kunt u abonneren.. En mocht u onderweg of op de bank de website willen bekijken: De site is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Veel plezier!! En mocht u op onderdelen stuiten die niet goed werken? Of u heeft tips? Dan hoor ik dat graag.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *